İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi
Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Ulusal Hastane Akreditasyon Programı Hayata Geçiyor

Güncelleme Tarihi: 02/06/2017

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına (TÜSEB) bağlı Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) tarafından çalışmalar sonucu ülkemizde uygulamaya girecek olan akreditasyon sisteminin tüm bileşenlerinin tanıtılması ve akreditasyon programına ilk başvuruların alınması amacıyla 24 Şubat 2017 tarihinde Ankara ili Rixos Grand Ankara Otel’de “Sağlık Hizmetlerinde Ulusal Akreditasyon Programı Açılış ve Tanıtım Toplantısı” düzenlenecektir.

Sayın Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ’ın katılımları ile açılışı yapılarak hastanelerden ilk başvuruların alınmaya başlanacağı Sağlık Hizmetlerinde "Ulusal Akreditasyon Programı” Açılış ve Tanıtım Toplantısı’na tüm İl Sağlık Müdürleri, Halk Sağlığı Müdürleri, TKHK Genel Sekreterleri, Kamu, Üniversite ve Özel Hastane Yöneticileri ile Kalite Direktörleri davetlidir.